top of page
Nyfiken på cR (1).png

En optimal hälsa

Vi tror att alla människor, oavsett ålder, nuvarande hälsa och gener, kan förändra sin hälsa och livskvalité till det bättre! Du kan själv göra stora förbättringar genom att ändra vad du äter och hur du tänker. Du står för motivationen, vi står för kunskap, coachning och många års erfarenhet!

Fyll in en intresseanmälan för mer information 

Kort om cellRESET

cellRESET är ett välbeprövat tyskt livsstilsprogram som utvecklats vidare i Norge. Till att börja med togs det fram för att ställa tillrätta de obalanser som finns i kroppen och som orsakar bl.a. högt blodtryck, höga blodfetter, obalans i hormonerna och även ökar våra stresshormoner.

 

cellRESET är med andra ord ett kost och hälsoprogram som jobbar med att återställa din kropp till att fungera optimalt. Genom att förse kroppen med ren mat och rätt näring ger du kroppen de rätta förutsättningarna för att må så bra som möjligt. cellRESET är i första hand inte ett viktprogram, men som en “bieffekt” kommer du att gå ner i vikt, OM du behöver det. Du kommer behålla dina muskler, rensa kroppen från slagg och gå ner i vikt i form av sänkt fettprocent. 

 

När du kör cellRESET kommer du har en grupp av kunniga coacher och andra deltagare som stöttar dig. Det finns alltid någon som kan svara på dina frågor, stötta och diskutera med. Du kommer lära dig om hur kroppen fungerar, jobba med mental träning och målsättning. Du kommer få träningstips, tips på vardagsmotion och en stor mängd recept. Du kommer få möjlighet att vara med på träffar där du får träffa coacher och andra deltagare, väga dig på Tanitavåg och göra en scanning.

Under cellRESET står du för kostnaden av din egen mat och de näringstillskott som du behöver och som är helt nödvändiga för att genomföra programmet. 

 

Detta får du av oss, gratis!

➡️Kostplan för cellRESET

➡️Daglig inspiration och information i sluten FB-grupp

➡️Mental träning

➡️Träningstips

➡️Produktinformation

➡️Receptbank

➡️Hemsida med information samlad

➡️Träffar med möjlighet att väga på Tanitavåg, scanning mm

➡️Minst 20% rabatt på produkterna, med möjlighet att få dem till än mer reducerat prisDu kan själv vara med och styra din kostnad!
Kostnad för produkterna varierar beroende på upplägg och vilka produkter du behöver. En coach kommer ge dig rekommendationer beroende på din nuvarande hälsostatus och dina mål, men du är självklart med och påverkar vad du beställer.

 

Under alla de år vi har jobbat med cellRESET har vi fått mycket feedback från våra kunder angående priset. Majoriteten säger att de snarare har sparat pengar när de kört cellRESET, än betalat mer. Nu har de lagt pengar på att investera i sin hälsa istället för att ex lägga pengarna på fika, godis, snabbmat etc.

I dagsläget har livsmedel gått upp med 17% och frukt och grönt är dyrare än någonsin. I optimalsettet har du näringsämnen från motsvarande 1,5 kg frukt och grönsaker som tas till dina celler till 95-99%, varje dag! Näringstillskott ska inte vara en ersättning för en varierad kost, men idag, mer än någonsin, är det en billig försäkran om att du ger kroppen den näring den behöver för att fungera optimalt. 

 

Vill du veta mer om cellRESET, eller diskutera om vilka produkter och upplägg som passar dig bäst?

Fyll in intresseanmälan (EJ bindande)

bottom of page