top of page

INTEGRITETSPOLICY

Genom att använda vår webbplats och eller att du lämnar dina uppgifter till oss samtycker du till en sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i denna integritetspolicy.

 

ALLMÄNT

Denna integritetspolicy beskriver hur Optimal Livskraft behandlar och använder dina personuppgifter i anslutning till webbplatsen OptimalLivskraft.se samt våra produkter och tjänster.

Denna integritetspolicy gäller både för alla som använder webbplatsen Optimal Livskraft samt våra eller våra samarbetspartners produkter och/eller tjänster.

Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning.

 

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

Jenny Holgersson, jenny@opitmallivskraft.se, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

 

RÄTTSLIGA GRUNDER FÖR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING
Samtycke

Genom att lämna dina personuppgifter för att erhålla information från oss eller vid förfrågningar om produkter eller tjänster godkänner du och samtycker till att Optimal Livskraft behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Optimal Livskraft. I sådant fall kommer Optimal Livskraft inte längre behandla dina personuppgifter för de särskilda syften som du samtyckt till.

bottom of page