top of page

OM OPTIMAL LIVSKRAFT

Optimal Livskraft startade 2015 och var då en sidoverksamhet som inriktade sig på näringstillskott och hälsoprogrammet cellRESET. Jag, Jenny, är biolog i grunden och har alltid brunnit för djur. När Optimal Livskraft startade hade det slitsamma jobbet som kontrollant på Länsstyrelsen satt sina spår och utmattning mm var ett faktum. Vägen tillbaka blev inte till samma jobb utan till Optimal Livskraft på heltid. Erfarenheten om att själv ha varit utmattad och hittat min väg tillbaka gjorde att jag kunde stötta många andra i liknande situation och jag valde att utveckla Optimal Livskraft ytterligare. Sedan dess har träningen blivit en stor del i företaget och jag har under dessa år jobbat på gym och badhus i Götene och som platsansvarig för gym i Lidköping. Jag valde även att läsa 15 hp Kost vid träning vid Umeå Universitet. Från 2021 har jag träning, coachning, kostprogram, träningsresor och försäljning av näringstillskott via Optimal Livskraft och det är fantastiskt att varje dag få hjälpa så många personer till en bättre livskvalité!

Det är jag som driver företaget men det är inte bara jag som är Optimal Livskraft. Det finns ett stort gäng coacher, terapeuter och instruktörer som tillsammans med mig jobbar för att skapa din Optimal Livskraft!

 

 

jenny.png

JENNY HOLGERSSON

Livsstilscoach och gruppträningsinstruktör

Hej, Jenny här! Jag är 43 år och bor i hus i Trollhättan tillsammans med sambo, barn och en hund. Jag har över 8 års erfarenhet av att arbeta med kost, träning och hälsa och det är jag som är grundaren till Optimal Livskraft!
De senaste åren har jag förutom att jobba med Optimal Livskraft även varit anställd som gyminstruktör på Västerbybadet i Götene. Jag har även varit platsansvarig, instruktör och Weight Trainer på Ladies Place i Lidköping, en träningsanläggning för bara kvinnor.


Jag brinner för att få människor att hitta tillbaka till sitt rätta jag, till att hitta glädjen i att må bra både fysiskt och psykiskt. Att vara gruppträningsinstruktör och hålla ett pass för underbara deltagare och se dem växa från gång till gång är oslagbart. Att få uppleva glädjen i att se någon kunna röra sig, som tidigare trodde att de inte kunde, att få följa personer på deras resor till just sina mål och resultat. Det är vad som gör att jag jobbar med det jag gör, och älskar varje minut! 

 

Utbildningar inom hälsa

 Dipl. weightloss-coach, cert. Livsstilscoach, gyminstruktör, Lic. FortGjort-inspiratör, Kost och träning vid Umeå Universitet samt Weight Trainer. Specialiserad på kost vid träning och brinner lite extra för just denna oslagbara kombination.

bottom of page