top of page

OM OSS

Optimal Livskraft har ett genuint intresse för din hälsa. Sedan starten 2015 har vi arbetat sida vid sida med våra värdefulla kunder för att förse dem med det de behöver för att både kunna känna sig friskare och att se friskare ut. Vi jobbar med hela livsstilsprogram, näringstillskott, träning, träningsresor och kortare kurser.
Jenny håller i gruppträning i Lidköping och  Trollhättan. Optimal Livskraft är flexibla och kommer gärna ut till dig! Vi är redo att hjälpa dig till bättre hälsa och välmående, så skjut inte upp din förändring längre utan kontakta oss idag!

jenny.png

JENNY HOLGERSSON

Livsstilscoach och träningsinstruktör

Trollhättan/Lidköping/Online

Hej, Jenny här! Jag är 43 år och bor i hus i Trollhättan tillsammans med sambo, barn och en hund. Jag har över 8 års erfarenhet av att arbeta med kost, träning och hälsa och det är jag som är grundaren till Optimal Livskraft!
De senaste åren har jag förutom att jobba med Optimal Livskraft även varit anställd som gyminstruktör på Västerbybadet i Götene. Jag har även varit platsansvarig, instruktör och Weight Trainer på Ladies Place i Lidköping, en träningsanläggning för bara kvinnor.


Jag brinner för att få människor att hitta tillbaka till sitt rätta jag, till att hitta glädjen i att må bra både fysiskt och psykiskt. Att vara gruppträningsinstruktör och hålla ett pass för underbara deltagare och se dem växa från gång till gång är oslagbart. Att få uppleva glädjen i att se någon kunna röra sig, som tidigare trodde att de inte kunde, att få följa personer på deras resor till just sina mål och resultat. Det är vad som gör att jag jobbar med det jag gör, och älskar varje minut! 

 

Utbildningar inom hälsa

 Dipl. weightloss-coach, cert. Livsstilscoach, gyminstruktör, Lic. FortGjort-inspiratör, Kost och träning vid Umeå Universitet samt Weight Trainer. Specialiserad på kost vid träning och brinner lite extra för just denna oslagbara kombination.

bottom of page