top of page

TJÄNSTERNA VI ERBJUDER

Här kan du läsa om vad vi erbjuder. Längre ner på sidan hittar du tjänster som är aktuella och bokningsbara. Hur kan vi hjälpa dig?

Kostrådgivning och kostprogram

Vill du gå ner eller upp i vikt? Vill du forma kroppen, bygga muskler eller få ut mer av din träning?
Vi har stor erfarenhet av att coaha personer till en bättre kosthållning och hållbara resultat. Vi har fokus på bra mat och rätt näring. Vi erbjuder både längre och kortare kurser och program. AKTUELLT JUST NU är kursen VIKTigt som passar dig som vill komma igång med bra mat och träningsvanor!

Träning

Har du aldrig kommit igång med träning eller tränar du regelbundet men vill få inspiration? Vår träning bygger på att det ska vara kul att träna och att träningen ska ge mersmak! Vi jobbar främst med konceptet FortGjort  och Jenny kör gruppträning i Lidköping och i Trollhättan.  

Träning föräldrar & barn (Facebook-omslagsbild) (4)_edited.jpg
Älska dig själv

Mental träning

Den mentala träningen är en otroligt stor pusselbit i ditt välmående. Vår mentala träning bygger mycket på tankekraft och hur mycket av vad som händer i ditt liv som du själv kan påverka och styra över.

Hälso- & Träningsresor

Visst är det underbart att umgås med likasinnade i solen? Tycker du om att resa och vill ha en aktiv semester som även bjuder på lugna dagar? Vi anordnar resor med träning, föreläsningar, meditationer mm.
Allt för din hälsa! 

Det är resor planerade för 2023. -

Rohdos oktober


Anmäl gärna ditt intresse (ej bindande) genom att skicka mail till info@optimallivskraft.se så kontaktar vi dig när allt är klart!

Havsutsikt
Kostplan

Livsstilsprogram

Under åren har vi jobbat men många olika hälsoprogram som jobbar med hela kroppen  i fokus. Just nu coachar vi i Livsstilsprogrammet, GoFor120, cellRESET och VIKTigt. Är du intresserad av vad vi kan göra för just dig så skicka ett mail till info@optimallivskraft.se.