TJÄNSTERNA VI ERBJUDER

Här kan du läsa om vad vi erbjuder. Längre ner på sidan hittar du tjänster som är aktuella och bokningsbara. Hur kan vi hjälpa dig?

Kostrådgivning och kostprogram

Vill du gå ner eller upp i vikt? Vill du forma kroppen, bygga muskler eller få ut mer av din träning?
Vi har stor erfarenhet av att coaha personer till en bättre kosthållning och hållbara resultat. Vi har fokus på bra mat och rätt näring, utan massa förbud. Vi erbjuder både längre och kortare kurser och program. 

Träning

Har du aldrig kommit igång med träning eller tränar du regelbundet men vill få inspiration? Vår träning bygger på att det ska vara kul att träna! Vi jobbar främst med konceptet FortGjort  men håller även andra typer av cirkelpass mm - online eller på vissa orter.  Har du önskemål om träning på din ort? Kontakta oss! Till hösten anordnar vi gärna prova-på pass och det går även bra att boka oss för enskilda tillfällen! 

25 minuter rörelseglädje.jpg
Älska dig själv

Mental träning

Speciellt i vårt längre program, 4YourHealth, fokuserar vi på den mentala träningen men även andra kurser är under utveckling. Vår mentala träning bygger mycket på tankekraft och hur mycket av vad som händer i ditt liv som du själv kan påverka och styra över.

Hälso- & Träningsresor

Visst är det underbart att umgås med likasinnade i solen? Tycker du om att resa och vill ha en aktiv semester som även bjuder på lugna dagar? Vi anordnar resor med träning, föreläsningar, meditationer mm.
Allt för din hälsa! 

Nästa resa går till Side den  22-29 oktober 2022!

Havsutsikt
Kostplan

Livsstilsprogram
90 dagar 4YourHealth

Efter att ha jobbat med många liknande livsstilsprogram genom åren valde vi att samla all vår kunskap och erfarenhet i ett koncept - 4YourHealth. Gå till hemsidan www.4yourhealth.se för att läsa mer om vårt helheltskoncept!

Föreläsningar

Gratis föreläsningar om kost, träning och näring. Håll utkik för att se vilka föreläsningar som är aktuella för tillfället. Vi jobbar med föreläsningar via zoom men kommer även gärna till dig på din ort om vi har möjlighet.

Publik och föreläsare