top of page

Träna med Optimal Livskraft

Konceptet FortGjort

Träningen med Optimal Livskraft sker på Hälsohuset i LIDKÖPING då vi från april 2023 är en del av Hälsohuset. I TROLLHÄTTAN håller vi till  i gymnastiksal eller liknande. I båda fallen är stämningen är hög och allt är rätt! 
 Konceptet som körs heter FortGjort och bygger på att alla pass är 25 minuter långa, så att alla ska hinna träna. Gruppassen riktar sig till dig som vill komma igång att träna och de passar även dig som inte rört dig på länge eller aldrig någonsin varit på ett gruppass. Kanske är det så att du vill igång med träningen men du inte vill iväg till ett gym? Är du igång med träningen eller kanske har träning som en rutin? Träningen passar dig också då alla pass går att anpassa efter din egen dagsform och förutsättningar!
 

Zumba-klassen

Varför ska jag träna med Optimal Livskraft?

Våra kroppar är gjorda för att röra på sig. Som dagens samhälle ser ut idag har vi alla möjligheter att slippa det och behöver aktivt få till träning för att vi ska må bra! Om du tänker dig din kropp som ett vattendrag. I ett vattendrag där det inte är mkt rörelse, eller helt stilla utan tillflöde och frånflöde, där är vattnet grumligt och det enda som växer där är saker som är dåliga. I ett vattendrag där det är rörelse, tillflöde och frånflöde, där är vattnet klart  och levande! Precis så kan det vara i våra kroppar.
Så, rör på dig på ett eller annat sätt, för din kropps skull!


Den träningen som är bäst är den som blir av och är träningen rolig blir den det. Att träna utan prestationskrav och där faktiskt just träningen är målet ger mersmak. 

Det ska vara kul att träna - annars är det inte roligt! 

Vilka program körs nu?

Hur bokar jag passen?

TROLLHÄTTAN:
Du bokar passen genom att gå till Boka pass. Du kan välja att betala 80 kr per gång (60 kr som senior eller ungdom) eller så väljer du att köpa ett 10-kort för 650 kr (450 kr som senior/ungdom). 10-korten köper du här.
Du kan bara betala med kort när du köper via hemsidan. Vill du istället betala via swish skickar du ett mail till info@optimallivskraft.se och swishar till Optimal Livskraft 1231928449. OBS att kortet behöver då aktiveras manuellt av mig. 

LIDKÖPING:
Du bokar kurserna via Bokadirekt HÄR. 

Du bokar träningen som en hel kurs eller som ett drop-in i mån av plats. Betalning sker genom swish.

bottom of page