top of page

Vad innehåller kursen VIKTigt?

Här får du mer information för att du ska känna dig redo att ta ett beslut. Din kropp och dig själv är de enda du lever med varje minut, hela livet. Så att bli den bästa versionen av dig själv, det är VIKTigt!

Förberedelser

För att du ska lyckas så bra som möjligt med kursen kommer det vara endel förberedelser innan start. 

Startmöte

Vi bokar en tid för att ses på plats eller via zoom. Under startmötet får du berätta vad du har för utgångsläge och vad du har för förväntningar och mål. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Invägning

Under startmötet eller vid annat tillfälle väger vi in dig på TANITAvågen. Oavsett om ditt fokus är på vikt eller inte så är det bra att väga på vågen för att se hur just din kropp är uppbygd. Tanitavågen visar hur mycket av din vikt som är kroppsfett, muskelmassa, vatten och skelett. Din visar även ditt kacl-behov och din metaboliska ålder.

Hälsocheck

För att veta hur du mår just nu och för att ha någonting att jämföra med efter kursen kommer vi att göra en hälsocheck. Tanitavägningen är en del men du kommer även att få svara på frågor om din hälsa och din livsstil.

Registrering 

Under startmötet eller vid annat tillfälle kommer du registrera dig och få tillgång till den digitala kursen och till alla veckomenyer, inköpslistor och recept. 

Under kursen

Gruppträning

Du kommer ha tillgång till gruppträning i Trollhättan from den första måndagen efter kursstart. Denna träning sker tillsammans med andra som går kursen, men även andra som tränar med Optimal Livskraft. Träningen sker med konceptet FortGjort som bygger på rörelseglädje.

Träning
SmallGroup

Denna träning är exklusivt för dig som går kursen och här tränar du bara tillsammans med andra kursdeltagare, max 8 st. Träningen här kommer vara cirkelpass och liknande och du får här möjlighet till mer personlig träning och fokus kommer att ligga på vad just du behöver. Denna träning ligger på lördagar kl 8:30 och följs av gruppträff.

Gruppträffar

Efter träningen på lördagar kommer vi ha gruppträff där vi lägger fokus på träning och mental träning. Vi jobbar med målsättningar och med vårt mindset. Gruppträffen och träningen slutar kl 10:00.

Coachning

Under hela kursen kommer du ha tillgång till mig som coach. Du kommer även få dagliga mail med tips, råd och inspiration. Allt för att vi tillsammans ska skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat och bibehållet resultat.

Avslut för en bra fortsättning

Hälsocheck

Efter de sex veckorna är det återigen dags att göra en hälsocheck för att se vad som har förbättrats och vilka resultat kost och träning kan ge.

Utvägning

Med TANITAvågen kan vi med siffror se vad som har hänt i din kropp efter dessa 6 veckor. Tänk att få se att muskelmassan ökat, fettprocenten minskat och att du har blivit flera år yngre, den känslan är obeskrivlig! 

Avslutande samtal

Ett personligt samtal där vi går igenom hur kursen har påverkat dig, vad du är nöjd med och vad du hade önskat mer. Detta är ett avslutande samtal för kursen, men starten på resten av ditt liv. Du har nu otroligt många redskap med dig och en fantastisk grund att stå på. Allt för att du ska få fortsätta att vara den bästa versionen av DIG. 

Fortsättnings-kurs

Känner du dig inte helt redo för att såt på egna ben efter dessa sex veckor kommer det att finnas möjlighet att gå en fortsättningskurs eller att bara fortsätta ha tillgång till den digitala delen med recept mm.

bottom of page